X
GO

Actueel nieuws

Uitbreiding FERTINNOWA technologie database

Uitbreiding FERTINNOWA technologie database

Een nieuwe serie van technologieën gerelateerd aan irrigatie- en bemestingsmanagement toegevoegd.

Author: Elise/maandag 26 maart 2018/Categories: Nieuws, Waterbronnen, Waterkwaliteit, Irrigatie

Rate this article:
No rating

Om deze uitdaging te overwinnen, heeft de FERTINNOWA een kennisbank ontwikkeld, waarin alle relevante informatie is opgenomen. De technologiedatabase is niet alleen bedoeld om informatie te verstrekken over de vijf hoofdthema's van FERTINNOWA:

  • waterbron en beschikbaarheid
  • verbetering van de waterkwaliteit
  • irrigatie/fertigation-apparatuur
  • beheer van irrigatie/fertigatie
  • beperking van de milieu-impact

maar ook om mensen kennis te laten delen met anderen. De technologiedatabase biedt gemakkelijke toegang en de mogelijkheid voor adviseurs, industrie en kwekers om commentaar te leveren op de beschikbare informatie en hun kennis en ervaring toe te voegen door wetenschappelijke en praktische kennis te integreren.

De tabellen en richtlijnen in deze database zijn niet allesomvattend en zijn mogelijk niet geschikt voor sommige situaties. Experimenteren en overleggen met deskundigen zal helpen bij het opstellen van een waterbeheerprogramma voor een bepaalde situatie.

In november 2017 is er een nieuwe serie van technologieën gerelateerd aan irrigatie- en bemestingsmanagement toegevoegd aan de FERTINNOWA technologie database. Op dit moment bestaat deze database uit meer dan 80 technologieën en de komende weken zal dit aantal aanzienlijk worden uitgebreid.

Klik naar Fertinnowa Technology Database om de database te kunnen raadplegen.

Print

Number of views (3708)/Comments (0)

More links

Theme picker

In samenwerking met